Magunkról   
Elosztóberendezés gyártás
Kapcsolószekrény gyártás

A VECO-VILL Kft-t, másfél évtizedes villamos berendezés gyártói tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították 2005-ben, amely 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Megalakulásunk óta, számos megrendelést teljesítettünk, kisebbtől a nagy volumenű munkák megvalósításáig, belföldre és külföldre egyaránt. Megbízásaink döntő hányadát fővállalkozóként, de partnereink igényétől függően alvállalkozóként, illetve bérmunkában is vállaljuk villamos elosztó- és vezérlőberendezések komplett kivitelezését.

Vállalkozásunk jelenleg nyolc fővel dolgozik, de szükség esetén, mindig a szakmailag legalkalmasabb külső munkatársakat vonjuk be.

Célunk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal az Önök szolgálatára álljunk, és a jövőben biztosítsuk magunknak a bizalmat, berendezéseink és szolgáltatásaink kiváló minősége, valamint korrektségünk révén, amellyel minden megkereséshez viszonyulunk. Meggyőződésünk, hogy ezek az elvek képezik a hosszú távú együttműködések alapját.

Amennyiben bemutatkozásunk felkelti érdeklődését, úgy szívesen állunk rendelkezésére minden profilunkba vágó feladat megoldását illetően.

 
   


 
Cégnév: VECO-VILL 2005
Villamos Berendezéseket Gyártó, Szerelő és Kereskedő Kft.
 
 
Cím: H-1102 Budapest, Liget u. 6-10.
 
 
Adószám: 13481977-2-41
 
 
Cégj.szám: 01-09-737497