Partnereink   
Elosztóberendezés gyártás
Kapcsolószekrény gyártás
  

Moeller

·

Moeller

www.moeller.hu

A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, mint kiváló minőségű, megbízható elektromos és elektronikus ipari készülékek és berendezések gyártója.

  
  

Schneider Electric

·

Schneider Electric

www.schneider-electric.hu

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Rendelkezik mindazzal a szakértelemmel és tapasztalattal, amellyel az Ön igényeit gazdaságosan, biztonságosan és hatékonyan tudja kielégíteni.

  
  

Rittal

·

Rittal

www.rittal.hu

A Rittal vevőorientált megoldásai mindig egy lépéssel a trend előtt járnak. A piac folyamatos változása, partnereink igényei új utak keresésére ösztönzik az innovatív termékmegoldások, tanácsadás és disztribúció területén egyaránt.

  
  

Schrack

·

Schrack

www.schrack.hu

Magas színvonalú termékeivel a hálózati csatlakozástól kezdve az egyes fogyasztók felügyeletéig a SCHRACK gyártmányú készülékek gondoskodnak a berendezések üzembiztos működéséről, az épített környezet és a személyek védelméről.

  
  

Finder

·

Finder

www.findernet.com

1954 óta a Finder kizárólag kapcsolórelékkel és időrelékkel foglalkozik. A Finder több mint 10000 különböző termékével az egyik legátfogóbb reléprogrammal rendelkezik.

  
  

Phoenix Contact

·

Phoenix Contact

www.phoenixcontact.hu

A Phoenix Contact több mint 80 éves múltra tekinthet vissza és mind a mai napig vezető gyártója az elektronikai csatlakozástechnikának és automatizálási technológiának.

  
  

Legrand

·

Legrand

www.legrand.hu

A Legrand termékei ma már nemcsak az otthonok észrevétlen kényelmet szolgálják, hanem a korszerű irodák, munkahelyek, sőt ipari létesítmények szerves részét is képezik.

  
  

Weidmuller

·

Weidmuller

www.weidmueller.hu

A Weidmüller termékskálához sorkapcsok, dugaszolható és áramköri lapra szerelhető csatlakozók, védett részegységek, ipari Ethernet komponensek, valamint relécsatolók tartoznak a tápfeszültség-ellátási és túlfeszültség-védelmi modulokkal bezárólag az összes csatlakozási móddal.